Clinics & Coaching

Diverse malen werd het gevraagd doen jullie ook clinics en elke keer was ons antwoord nee helaas, tot nu want we gaan het gewoon doen! 

Onze clinics draaien vooral om lol samen of alleen (coaching). Lekker op de lokale trials eruit halen wat erin zit want die saaie single trail is niet saai als je de Dialed In bril opzet, roast, manual, nose bonk, hop of wheely de route over. Tijdens onze clinics laten we je zien hoe wij al jaren alles halen uit elke meter die we op onze bikes zitten! 

Wil je meer? Jumpen, bunny Hoppen of de manual onder de knie krijgen ook daarvoor hebben we een clinic! 

 

mtb clinic brabant
Mtb clinic brabant
Mtb clinic brabant

Onze clinics

basic tricks Clinic

Heb je de basic MTB tricks nog iet onder de knie, de bunny hop, de manual, het stoppie of de wheely? Dan is deze clinic iets voor jou, we gaan je de basis leren van al deze tricks.

Na deze clinic weet je de basis en kun je thuis verder oefenen!

Freeride Trail Clinic

We nemen je mee op onze local trails en laten je zien wat wij doen op de nederlandse single trails.

We laten je zien hoe je van saaie trails wat leuks maakt, waar je basic tricks kunt doen,leuk de bocht door kunt en hoe je je remmen juist gebruikt.

 

Jump arround Clinic

Heb je het jumpen nog niet helemaal onder de knie? of wil je wel maar durf je nog niet? Dan is deze clinic echt wat voor jou we gaan met een portable ramp op pad en gaan op leuke plekken staps gewijs je jump skills verbeteren!

Send It RAW Clinic

Heb je al ervaring en ligt je niveau voor jou gevoel hoog maar wil je net over die grens?

Dan is de Send it RAW Clinic wat voor jou we zoeken tijdens deze clinic de grenzen op van jou en je bike. daarna gaan we de grenzen verleggen door naar je skills kijken en deze te verbeteren.  

Prijs en Duur

Alle clinics zijn voor min 3 personen en max 6 personen. 

De prijs is voor alle clinics €39,- p/p en ze duren 2-2.5 uur met een snack en een drankje voor onderweg of tijdens de aftertalk!

Je kunt via de button jezelf aanmelden voor een van onze clinics hierna nemen wij contact met je op voor de verdere stappen. 

Dialed In Coaching

Naast onze clinics kunnen we je ook coachen, ons idee is namelijk dat het enige wat je tegen houd je eigen gedachte zijn! Gedachten die je niet moet hebben als je een trail rijd, jump neemt of een bikepark bezoekt.

Hoe ga je hiermee om en waar leg je je focus, ben je een keer gevallen op een bepaalde trail of jump? Ook dan kan die plek een groot obstakel zijn. Tijdens de coaching kijken we dus vooral naar je mindset en de manier waarop je naar de trails en je skills kijkt.

Skills die misschien met de juiste mindset al veel verder zijn dan je zelf denkt! 

Uiteraard kijken we ook naar je techniek en bike settings en als deze optimaal zijn met je mindset zul je zien dat je verder bent dan je eigenlijk dacht. 

Deze coaching sessie maken we helemaal naar wens en naar wat jij wil leren, uiteraard met een Dialed In touch!

We hebben voor de coaching geen vaste datums deze plannen we in overleg. 

Dialed In Coaching kost €55,- per uur en kan met max 2 personen. 

plan nu je Dialed In Coaching

Na het ontvangen van je gegevens nemen wij contact met je op de coaching in te plannen. 

mtb clinic en coaching

Voeg je header hier toe