Clinics & Coaching

mtb clinic en coaching

Diverse malen werd het gevraagd doen jullie ook clinics en elke keer was ons antwoord nee helaas, tot nu want we gaan het gewoon doen! 

Onze clinics draaien vooral om lol samen of alleen (coaching). Lekker op de lokale trials eruit halen wat erin zit want die saaie single trail is niet saai als je de Dialed In bril opzet, roast, manual, nose bonk, hop of wheely de route over. Tijdens onze clinics laten we je zien hoe wij al jaren alles halen uit elke meter die we op onze bikes zitten!  

Verder draaien onze clinics naast het verbeteren van je skills ook om je mindset en nemen we dit ook in alle clinics mee! Zolang je mind niet op de right track is zal je bike niet volgen 😉

Bekijk de clinics hier onder en als je vragen hebt #JustAsk

Onze clinics

mtb clinic prive
mtb clinic doen
mountainbike clinic

Dialed In Coaching

Naast onze clinics kunnen we je ook coachen, ons idee is namelijk dat het enige wat je tegen houd je eigen gedachte zijn! Gedachten die je niet moet hebben als je een trail rijd, jump neemt of een bikepark bezoekt.

Hoe ga je hiermee om en waar leg je je focus, ben je een keer gevallen op een bepaalde trail of jump? Ook dan kan die plek een groot obstakel zijn. Tijdens de coaching kijken we dus vooral naar je mindset en de manier waarop je naar de trails en je skills kijkt.

Skills die misschien met de juiste mindset al veel verder zijn dan je zelf denkt! 

Uiteraard kijken we ook naar je techniek en bike settings en als deze optimaal zijn met je mindset zul je zien dat je verder bent dan je eigenlijk dacht. 

Deze coaching sessie maken we helemaal naar wens en naar wat jij wil leren, uiteraard met een Dialed In touch!

We hebben voor de coaching geen vaste datums deze plannen we in overleg. 


plan nu je Dialed In Coaching

Na het ontvangen van je gegevens nemen wij contact met je op de coaching in te plannen.