Dialed In – Ridewrap & Invisiframe Service

ridewrap en invisiframe service

RideWrap-beschermfolie is vrijwel onzichtbaar. Optisch heldere bescherming betekent dat uw lak en emblemen in het middelpunt van de belangstelling zullen staan.

RideWrap-beschermfolie is zelfherstellend. Dit betekent dat kleine vlekken en slijtplekken zullen verdwijnen met de warmte van een zonnige dag. RideWrap houdt niet van vuil, een lage oppervlakte-spanning zorgt ervoor dat er minder vuil aan je fiets blijft plakken en makkelijker schoon te maken is. 

RideWrap-beschermfolie heeft een garantie van 10 jaar tegen vergeling en barsten. Een Tailored Protection™-kit hoeft nooit te worden verwijderd en zorgt er altijd voor dat uw fiets er fantastisch uitziet. Het is een uniek verkoopargument bij het ontladen van uw rit. RideWrap is verkrijgbaar in een matte of glanzende afwerking, passend bij uw fabriekslak, en is na installatie vrijwel onzichtbaar.

Je kunt de kits als set bestellen of wij verzorgen het hele proces voor je, zodat ook het monteren voor je verzorgt wordt!

Wat moet ik nu kiezenRidewrap of Invisiframe?

Nou dat maakt technish niet zo veel uit maar bij het ene merk is jou frame BV wel beschikbaar en bij de andere niet vandaar dat we met biede werken. 

We adviseren je zoveel mogelijk in wat nu handig is met bv levertijd en beschikbaarheid, er zijn zoveel frame en maten dat het voor ons niet mogelijk is de kits op voorraad te houden. 

Hou dus altijd rekening met een levertijd op het moent dat je een kit wil of gebruik wil maken van onze services! 

ridewrap en invisiframe service

Prijslijst

Hoe werken we?

Mocht je een kit willen bestellen of een behandeling laten uitvoeren, vul dan het formulier hieronder in en wij zullen contact met je opnemen. We kijken dan even naar de beste  en snelste optie voor je frame en we controleren of alles zodat de juiste kit besteld wordt. 

Hierna plannen we een afspraak of sturen we je de factuur voor de betaling van je Kit. 

 

 

Bestel je kit of plan je wrap