Ridecrew

Join de Ridecrew, dé groep voor gepassioneerde mountainbikers die op zoek zijn naar avontuurlijke en gave ritten! Als je van mountainbiken houdt en graag in goed gezelschap de mooiste parken en trails wilt verkennen, dan ben je op de juiste plek.

De Ridecrew is een diverse gemeenschap van MTB liefhebbers, van beginners tot doorgewinterde professionals, die allemaal dezelfde passie delen: de kick van het rijden op twee wielen in de natuur. Samen streven we naar plezier, uitdaging en verbondenheid terwijl we de meest adembenemende mountainbikebestemmingen verkennen.

Of je nu op zoek bent naar technische afdalingen, lange beklimmingen, of gewoon een ontspannen tocht door de natuur, bij de Ridecrew vind je altijd gelijkgestemde om mee op pad te gaan. We organiseren regelmatig groepsritten, evenementen en clinics om je vaardigheden te verbeteren en nieuwe vriendschappen te sluiten.

Dus, stap in het zadel en sluit je aan bij onze Ridecrew. Of je nu wilt bijleren, nieuwe trails wilt ontdekken, of gewoon samen met andere enthousiaste mountainbikers wilt genieten van het buitenleven, we verwelkomen je met open armen. Samen gaan we op avontuur en creëren we herinneringen die een leven lang meegaan. Dus, waar wacht je nog op? 

 

Join de Ridecrew groep op Facebook